Enfocus

Enfocus er et ledende programvareselskap som spesialiserer seg på utvikling av verktøy for å kontrollere kvaliteten på PDF-filer for utskrift og for å automatisere arbeidsprosesser i den grafiske bransjen. Selskapets innovative løsninger effektivisere arbeidsflyten gjennom hele produksjonskjeden - fra design til ferdig print.

Adobe

Adobe Systems Incorporated leverer bedriftsløsninger samt programvare til design- og telekombransjen som revolusjonerer ide- og informasjonshåndtering. Adobes kunder er storbedrifter, kunnskapsarbeidere, personer i kreative yrker og designere, OEM- partnere og utviklere over hele verden.

Microsoft

Microsoft er verdens ledende leverandør av programvare, tjenester og internett teknologi. Vår misjon er å levere produkter og tjenester som gir mennesker og virksomheter muligheten til å utnytte sitt potensiale.

Quark

Quark`s visjon var å lage programvare som ville legge grunnlaget for moderne publisering. I 30 år, har Quark prøvd å være en ledende leverandør av programvare for publisering og løsninger for kunder i alle størrelser, enten profesjonelle designere, små og mellomstore bedrifter, eller store organisasjoner.

FileMaker

FileMaker, Inc. er verdensledende innen brukervennlige databaseløsninger for profesjonelle forretningsdrivende. Millioner av kunder — både enkeltpersoner, småbedrifter, team i skoleverket og staten, arbeidsgrupper i Fortune 100-selskaper — håndterer prosjekter, mennesker og ressurser med FileMaker.

Retrospect

Retrospect leverer backup programvare. Sikkerhetskopiering og gjenopprettings programvare designet for å møte behovene til fagfolk og små til mellomstore bedrifter som har behov for nøyaktig og pålitelig backup.

TechSmith

Folk overalt bruker TechSmith produkter til å fange innhold fra sine skjermer på måter som hjelper dem med å kommunisere mer tydelig, lage engasjerende presentasjoner for ulike målgrupper, og analysere produkt brukervennlighet og kundeopplevelsen.

Canto

Canto er en ledende leverandør av digital asset management løsninger og har vært dedikert til å hjelpe kunder til å  utnytte sine digitale eiendeler siden 1990. Canto har lykkes i å betjene et bredt spekter av markedssegmenter i hele sin historie, med gjentatte suksess i Brand Management, Corporate Communications, Manufacturing, reklame / design, Government, publisering, Retail, og Prepress / ut. Canto opprettholder sin tilstedeværelse i hele verden gjennom sitt omfattende nettverk av partnere og kontorer i Berlin og San Francisco.

Corel

Corel er en av verdens største programvareselskaper med mer enn 100 millioner aktive brukere i over 75 land. Gjennom årene har vi bygget et rykte for å levere innovative, pålitelige produkter som er lettere å lære og bruke, slik at mennesker kan øke produktiviteten.

FileFlow

Fileflow Technologies AS er en av de første i verden som spesialiserte seg på profesjonelle produkter for filoverføring.

Markzware Europe

Markzware er en programvareleverandør med kompetanse innenfor grafikk, utskrift og publisering.

Metric

Metric AS ble startet i 1967, den gang med hovedfokus på profesjonell elektronikk og måleinstrumenter. I dag omfatter virksomheten områdene UPS, batterier og strømforsyninger.

Quite Software

Et PDF spesialisert selskap som leverer programvare til pre-press markedet til rimelige priser. Quite produkter er spesielt rettet mot å løse pre-press PDF problemer og vil appellere til alle som arbeider med IMPOSITION, endre PDF-filer eller fargestyring.